Generički filtri

KIWI promotivni kod za letove u lipnju 2024

Uz Kiwi putovanje postaje puno pristupačnije, a kada koristite Kiwi promo kod kupujete najjeftiniji let i štedite više novca. Usporedite opcije letova 480 pružatelja usluga, rezervirajte... opširnije
Vaša ocjena: nijedan
Ocjena: 5 - 4 glasova
 • 41

Kod kupona na KIWI.com: 3% popusta

Lipnja 4, 2025 VIDI KOD IVOL
 • 26

KIWI.com 30% promocija 1. mjesečna pretplata

 • 56

uživati 15% promocija na KIWI.com e-mail prijava

£20
 • 43

KIWI.com promotivni kod za letove iznad £279 vrijednosti: uštedite £20

Lipnja 28, 2024 VIDI KOD 2024
15%
 • 171

KIWI.com promotivni kod: 15% popust kada se prijavite za newsletter

Prosinac 29, 2024 VIDI KOD mail

Kuponi kojima je istekao

$19
 • 52

Najbolji KIWI.com promotivni kod: uštedite 19 USD na narudžbama iznad 315 USD

Lipnja 1, 2024 VIDI KOD STER
$30
 • 148

Kiwi.com Kod za popust dobiva 30 EUR

25. Studenog 2023. VIDI KOD 30BF
30$
 • 76

Kiwi.com Black Flyday Sale uštedi 30$ uz Kiwi.com promotivni kod

26. Studenog 2023. VIDI KOD BF30

Uštedite više s Kiwi promotivnim kodom

Kivi nudi pretplatnicima na newsletter promo kodovi. Kao pretplatnik na bilten, bit ćete prvi koji će saznati za sve nove ponude i dobiti pregled svih trenutnih promotivnih kodova prije svih ostalih. Da biste se pretplatili na njihov newsletter, pomaknite se do dna Kiwi stranice. Nakon što se pretplatite, vidjet ćete pregled njihovih najnovijih ponuda koje zatim možete kopirati i koristiti za popuste ili besplatne ponude. Kiwi nudi i studentske popuste. Studentski popust dolazi u obliku a Kiwi kod kupona. Popust vrijedi do šest mjeseci. Nakon što iskoristite kuponski kod, on više ne vrijedi. Morat ćete pričekati do sljedećeg puta kako biste dobili sljedeći.

Zašto odabrati rezervirati letove s Kiwi.com

Flight Kiwi.com omogućuje vam pretragu niskotarifnih letova za više odredišta. Nakon što odaberete grad i datum polaska, stranica će pronaći najbolje ponude. Pretražuje najjeftinije rute među više zrakoplovnih prijevoznika, uključujući code-share i manje zrakoplovne prijevoznike. Također možete dodati odredište ili više odredišta u isti plan puta, a stranica će tražiti najjeftiniji let dostupan za svaku dionicu. Na primjer, možete letjeti iz San Francisca u Pariz preko Madrida, a zatim se vratiti u San Francisco preko Londona. Također možete koristiti Kiwi za traženje najboljih letova za svoj plan puta ako propustite vezu.

Kiwi.com je jednostavan i lagan za korištenje. Moguće je kombiniranje letova s ​​drugim načinima prijevoza, poput karata za vlak i autobus. Također možete rezervirati povezne letove putem stranice. Zbog toga je Kiwi dobra opcija za last minute ili komplicirane itinerare. Međutim, trebali biste provjeriti dostupnost određenih letova na ovoj web stranici prije rezervacije.

Stranica Kiwi.com nudi dinamičan dizajn, što olakšava usporedbu letova. Kiwijev alat za pretraživanje automatski će pronaći najbolje cijene za vaše putovanje i čak će vam omogućiti da svoje rezultate prilagodite svojim specifičnim potrebama. Također nudi funkciju upozorenja o cijenama tako da možete primati skočne poruke na svom telefonu kada su dostupne najbolje ponude.

 

Prednosti mobilne aplikacije Kiwi

Kiwi vam omogućuje stvaranje upozorenja o cijenama, a aplikacija će vas obavijestiti kada cijene budu ispravne. Također možete postaviti vremenski okvir i primati skočne poruke putem svog pametnog telefona. Također možete postaviti odredište i početnu točku. Aplikacija će vas povezati s odredištem. Na primjer, ako putujete iz Toronta u Milano, možete stvoriti upozorenje za letove koji su niži od pola cijene vašeg izvornog odredišta.

Jamstvo kivija - kako to funkcionira?

Jamstvo Kiwi.com pomoći će vam da stignete na odredište ako nešto pođe po zlu na vašem letu. Međutim, prvo morate kontaktirati zrakoplovnu tvrtku. Neki su korisnici propustili svoje letove jer nisu kontaktirali Kiwi ili su pokušali sami riješiti problem. Prije rezerviranja novog leta morate kontaktirati zrakoplovnu tvrtku. U suprotnom, nećete imati pravo na jamstvo.

Kiwi jamstvo omogućit će vam da se besplatno ukrcate na sljedeći let ako vaš let kasni. Ako vaš let kasni više od četiri sata, zrakoplovni prijevoznik će vam nadoknaditi troškove noćenja. Ako propustite vezu, također ćete dobiti hranu u vrijednosti od 10 dolara.

Često postavljana pitanja o KIWI-ju

Nudi li KIWI kodove za popust?

Trenutačno postoji 5 kodova za popust i promocija koje će raditi za KIWI u lipnju 2024., a najbolji kupon nudi popust od £20.

Kako mogu dobiti Kiwi promotivni kod?

Kodovi kupona mogu se pronaći na kiwi.com. Možete ih pronaći i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu. Naša web stranica je glavni izvor za kupone. Poseban fokus naše pažnje su Kiwi.com popusti.

Gdje unosite promo kod na Kiwi?

U koraku naplate na stranici kiwi.com kliknite "Želite li iskoristiti kod kupona?" Nakon toga u polju “Iskoristi promotivni kod” zalijepite kod da biste ostvarili uštedu.

Zašto moj Kiwi promo kod ne radi?

Kiwi promotivni kod općenito je nevažeći ako je istekao ili se koristi. Imajte na umu da ako ste već iskoristili svoj Kiwi kupon, nećete moći ponovo iskoristiti isti Kiwi promotivni kod.

Je li Kiwi.com povrat novca?

Da, možete otkazati svoje putovanje i zatražiti povrat putem svog Kiwi.com računa. Vaše opcije povrata ovisit će o tome je li prijevoznik otkazao vaše putovanje ili ste vi taj koji otkazujete.

Kako uspješno dodati promotivni kod na Kiwi.com

Iskorištavanje kodova vaučera za uštedu na letovima Kiwi.com vrlo je jednostavno. Samo slijedite 5 koraka u nastavku.

 • 1
  U slučaju leta odaberite zračnu luku polaska, zračnu luku u koju želite stići te datume polaska i povratka.
 • 2
  Odaberite let koji vam najviše odgovara.
 • 3
  Prijavite se za lakšu rezervaciju. Ispunite kontakt podatke za svakog putnika. Odaberite jednu opciju: kabinska ili ručna prtljaga
 • 4
  Odaberite cijenu karte, odaberite želite li zaštitu od smetnji, odaberite sjedalo, a zatim prijeđite na plaćanje.
 • 5
  Nakon podataka o naplati pronaći ćete tekst "Iskoristi promotivni kod". Kliknite na njega. U posebno polje unesite svoj KIWI.com kod i kliknite na gumb Primijeni za ostvarivanje popusta.

Trenutni kodovi za popust i ponude za KIWI

🛍️ Kategorija Putovati
🔥 Ukupne ponude 5
🎇️ Kodovi za popust 3
📌 Ponude 2
➡️ Najbolji kupon £20 popusta
🆕 Najnoviji kupon Popust od £20
🚚 Besplatna dostava DA
🔄 Razdoblje povrata 30 dana
⏳ Posljednje ažuriranje Lipnja 15 2024

Najbolji kodovi kupona za KIWI

KOD KIWI OPIS PONUDE KIWI ISTJEČE
15KIWIVOL Kod kupona na KIWI.com: 3% popusta Lipnja 4, 2025
N/A KIWI.com 30% promocija 1. mjesečna pretplata N / A
N/A uživati 15% promocija na KIWI.com e-mail prijava N / A
20KIWIFLY2024 KIWI.com promotivni kod za letove iznad £279 vrijednosti: uštedite £20 Lipnja 28, 2024

Kuponi i ponude iz trgovina sličnih KIWI-ju

 • 1

Budget.com promotivni kod: do 35% popusta

Srpanj 18, 2025 VIDI KOD 6102
 • 1

Priceline.com 10% promotivni kôd

Srpanj 18, 2025 VIDI KOD ES10
 • 3

Hotels.com do 10% promotivni kôd

Srpanj 25, 2025 VIDI KOD TELS
 • 2

Kôd kupona na VRBO.com: popust od 50 USD za najmanje 3 noćenja

Srpanj 23, 2025 VIDI KOD WEEK
 • 2

Promo kod od 20 EUR na LastMinute.com sljedeće putovanje naručite u aplikaciji

Srpanj 25, 2025 VIDI KOD 20UK

Više rezultata sa sličnih web stranica s kuponima

© 2024 oxiDeals. Sve navedene informacije su informativnog naslova.