Generički filtri

Lufthansa kod za popust i kuponi u svibnju 2024.

Iskorištavanjem ovih kupona i promocija putnici mogu iskusiti iznimnu uslugu i udobnost po kojima je Lufthansa poznata, dok uživaju u izvrsnoj vrijednosti za... opširnije
Vaša ocjena: nijedan
Ocjena: 0 - 0 glasova
15%
 • 22

15% Lufthansin promotivni kod za odabrane letove

31. 2025. XNUMX. VIDI KOD 9SN7
€75
 • 29

75 € Lufthansa promotivni kod za međunarodne letove

Ožujak 30, 2025 VIDI KOD 737U

Gdje možete pronaći Lufthansa kodove za popust

Važeći Lufthansin kod za popust odmah će vam dati popust na cijenu leta koji želite rezervirati danas. Ponekad ga možete dobiti izravno na Lufthansinoj stranici u odjeljku s promocijama ili na našoj namjenskoj Lufthansinoj stranici, ali postoje i drugi dobri načini da Lufthansa kodovi za popust vrijede danas.

Najbolji načini da dobijete Lufthansa kodove za popust

 • Posjetite službenu web stranicu Lufthanse i potražite odjeljak "Ponude" ili "Ponude" na početnoj stranici.
 • Alternativno, možete se prijaviti za Lufthansin newsletter kako biste primali novosti o kodovima za popust izravno u svoju pristiglu poštu.
 • Pratite Lufthansu na platformama društvenih medija kao što su Facebook, Twitter i Instagram.
 • Pripazite na sve promotivne e-poruke ili oglase Lufthanse.
 • Neka web-mjesta trećih strana također prikupljaju i dijele Lufthansa kodove za popust, pa bi možda bilo vrijedno provjeriti i njih.
Lufthansin promotivni kod

Koje vrste promotivnih kodova nudi Lufthansa

Postoji čak 6 vrsta Lufthansa kodova za popust s kojima možete dobiti bolju cijenu, nadogradnju, bonuse ili milje u programu nagrađivanja Miles & More. U nastavku ukratko objašnjavamo koje su sve vrste Lufthansa kodova za popust sada dostupne.

Sve vrste Lufthansa kodova za popust

 • Kod za popust: Ova vrsta koda za popust nudi određeni postotak ili smanjeni iznos ukupne cijene rezervacije leta Lufthanse. Može se primijeniti tijekom postupka plaćanja na Lufthansinoj web stranici ili mobilnoj aplikaciji.
 • Kod za suputnika: s ovom vrstom promotivnog koda, kupci mogu dovesti suputnika na svoj let Lufthanse po sniženoj cijeni. Popust se obično odnosi na putničku kartu kada se rezervira zajedno s glavnom putničkom kartom.
 • Kod za nadogradnju: Lufthansa povremeno nudi promotivne kodove koji korisnicima omogućuju da unaprijede svoje sjedalo ili klasu usluge po sniženoj cijeni. To može pružiti udobnije i luksuznije iskustvo putovanja po nižoj cijeni.
 • Kod za besplatnu prtljagu: ova vrsta promotivnog koda kupcima daje pravo na besplatnu dodatnu torbu na letu Lufthanse. To može biti sjajan način da uštedite novac na naknadama za prtljagu i putujete s više pogodnosti.
 • Kod za kilometražu: Lufthansin program za česte putnike, Miles & More, često nudi promotivne kodove koji članovima omogućuju da zarade dodatne milje na svojim letovima. Ovi se kodovi mogu unijeti tijekom postupka rezervacije kako bi se osiguralo da se dodatne milje pripisuju na račun člana.
 • Kod za pristup salonu: Lufthansini saloni pružaju udobno i ekskluzivno okruženje za opuštanje putnika prije leta.
 • Povremeno se nude promotivni kodovi koji korisnicima daju pristup tim salonima po sniženoj cijeni ili čak besplatno.
Lufthansin kod kupona

Pravila korištenja Lufthansa promotivnog koda

Kako biste sada ostvarili popust s Lufthansa promotivnim kodom, morate se pridržavati određenih pravila za njegovo korištenje. U većini slučajeva nepoštivanje ovih pravila rezultirat će poništenjem korištenog promotivnog koda Lufthanse.

5 pravila za korištenje promotivnog koda Lufthanse

 • Provjerite je li kupon valjan i nije li istekao.
 • Pažljivo pročitajte uvjete i odredbe povezane s kuponom.
 • Iskoristite kupon u navedenom roku.
 • Provjerite ispunjavate li zahtjeve za minimalnu potrošnju, ako je primjenjivo.
 • Obratite se službi za korisnike Lufthanse za sva dodatna pitanja ili pojašnjenja.
Lufthansin kod za popust

Aktualne Lufthansa promocije i kodovi za popust

Ako znate koje su najnovije Lufthansa promocije i kodovi za popust, znate koji primijeniti na svoju rezervaciju kako biste znali koji popust možete ostvariti. Među najnovijim promotivnim ponudama Lufthanse su 50% popust na određene letove (poslovna klasa), 10% popust na zrakoplovne karte za određene međunarodne destinacije i 25% popust na avio karte za djecu do 12 godina.

10 najnovijih Lufthansa promotivnih kodova i ponuda popusta

 • 50% popust na letove poslovnom klasom do odabranih europskih odredišta.
 • 30% popust na letove u ekonomskoj klasi za Aziju.
 • Besplatna prijavljena prtljaga na svim letovima rezerviranim unutar 48 sati.
 • 20% popust na letove za Južnu Ameriku uz korištenje promotivnog koda "LHSALE20".
 • Besplatan pristup Lufthansinim salonima za putnike poslovne klase.
 • 10% popust na letove u Afriku za članove Miles & More.
 • Posebne cijene karata s popustom za studente koji putuju u Europu.
 • 25% popust na letove za Australiju za obitelji koje putuju s djecom do 12 godina.
 • Ekskluzivni popusti na iznajmljivanje automobila i hotelske rezervacije preko Lufthansinih partnera za putovanja.
 • Dodatne bonus milje za letove rezervirane tijekom promotivnog razdoblja.
Kod Lufthansa vaučera

Godišnje promotivne kampanje koje nudi Lufthansa

U sklopu blagdanske ponude nude posebne popuste na odabrane letove tijekom blagdana. Putnici mogu uživati ​​u sniženim cijenama karata za različita odredišta diljem svijeta. Osim toga, nudi besplatne nadogradnje u poslovnu klasu na odabranim rutama, nudeći putnicima udobnije i luksuznije iskustvo putovanja.

Lufthansa ljetne promocije

Uživajte u sniženim cijenama karata do odabranih odredišta tijekom ljetne sezone. Rezervirajte sada kako biste osigurali svoja mjesta!

Lufthansina zimska zemlja čuda

Istražite čarobna zimska odredišta s posebnim ponudama za letove i pakete. Ne propustite ovu vremenski ograničenu promociju!

Lufthansina poslovna klasa Bonanza

Unaprijedite svoje iskustvo putovanja s ekskluzivnim ponudama za karte u poslovnoj klasi. Doživite luksuz i udobnost kao nikada prije.

Lufthansina obiteljska zabavna promocija

Isplanirajte nezaboravan obiteljski odmor uz izvrsne ponude letova i smještaja. Iskoristite obiteljske usluge i sadržaje.

Lufthansa City Break ponude

Otkrijte živahne gradove uz Lufthansa city break promocije. Uživajte u niskim cijenama i istražite nova odredišta.

Lufthansa studentski popusti

Studenti sada mogu putovati jeftinije uz naše posebne popuste. Iskoristite ovu ponudu i istražite svijet dok učite.

Lufthansa Miles & More program

Zaradite dodatne milje i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima s našim programom za česte putnike. Prijavite se sada i počnite zarađivati ​​nagrade na svojim letovima.

Lufthansa Group ponude putovanja

Putujete u grupi? Iskoristite Lufthansine promocije grupnih putovanja i uživajte u sniženim cijenama za cijelu svoju zabavu.

Zimske promocije Lufthanse

Ove zime kupci mogu imati koristi od sniženih cijena karata za različita odredišta diljem svijeta. Promocije uključuju snižene cijene karata u ekonomskoj i poslovnoj klasi. Osim toga, Lufthansa nudi fleksibilne opcije rezervacije, omogućujući klijentima promjenu datuma putovanja bez naplate troškova. Ove su promocije dostupne samo ograničeno vrijeme, stoga se klijentima potiče da rezerviraju svoje letove što je prije moguće.

Promocije Lufthanse za Valentinovo

Lufthansa nudi niz posebnih ponuda za Valentinovo kako bi vam pomogla da proslavite ovaj poseban dan sa svojom voljenom osobom. Ove ponude uključuju: popuste na letove do 50% na letovima prema odabranim odredištima diljem svijeta.

Lufthansa posebne ponude za hotele

Lufthansa se udružila s nizom hotela diljem svijeta kako bi ponudila posebne ponude za Valentinovo. Popusti za najam automobila: Lufthansa nudi popuste do 20% na rent-a-car do odabranih destinacija. Lufthansin promotivni kod

Često postavljana pitanja o Lufthansi

Nudi li Lufthansa kodove za popust?

Trenutno postoje 2 koda za popust i promocije koje će raditi za Lufthansu u svibnju 2024., a najbolji kupon nudi popust od 75 €.

Koji su najnoviji kuponi i kodovi za popust za Lufthansu?

Trenutno postoje sljedeći kodovi za popust i promotivne ponude za Lufthansu

Postoje li ograničenja ili ograničenja u korištenju LUFTHANSA kodova za popust?

Da, mogu postojati restrikcije ili ograničenja u korištenju kodova za popust. Oni mogu uključivati ​​datume isteka, minimalne zahtjeve za kupnju ili određene datume putovanja. Važno je da pažljivo pročitate odredbe i uvjete povezane sa svakim kodom za popust.

Mogu li se LUFTHANSA kodovi za popust kombinirati s drugim promocijama ili ponudama?

U većini slučajeva kodovi za popust ne mogu se kombinirati s drugim promocijama ili ponudama. Međutim, uvijek je preporučljivo provjeriti odredbe i uvjete svakog koda za popust kako biste potvrdili sva ograničenja ili ograničenja.

Koliko dugo vrijede LUFTHANSA kodovi za popust?

Razdoblje valjanosti kodova za popust može varirati. Neki kodovi za popust mogu imati određeni datum isteka, dok drugi mogu vrijediti određeno vremensko razdoblje. Važno je provjeriti odredbe i uvjete svakog koda za popust za njegovo određeno razdoblje valjanosti.

Mogu li se LUFTHANSA kodovi za popust koristiti za bilo koji let?

Kodovi za popust obično se mogu koristiti za bilo koji let koji nudi Lufthansa, podložno svim ograničenjima navedenim u odredbama i uvjetima svakog koda za popust.

Mogu li se LUFTHANSA kodovi za popust koristiti za više rezervacija?

Korištenje kodova za popust za više rezervacija može se razlikovati ovisno o odredbama i uvjetima svakog koda za popust. Neki kodovi za popust mogu biti ograničeni na jednokratno korištenje, dok drugi mogu dopustiti višestruko korištenje unutar određenog vremenskog razdoblja.

Mogu li dobiti povrat novca za rezervaciju napravljenu s LUFTHANSA kodom za popust?

Pravila povrata za rezervacije napravljene s kodovima za popust podliježu uvjetima i odredbama svakog koda za popust. Važno je pregledati pravila povrata povezana s posebnim kodom za popust koji se koristi za vašu rezervaciju.

Kako dodati Lufthansin promotivni kod

Ako želite letjeti njemačkom aviokompanijom Lufthansa, ne zaboravite dodati promotivni kod prije nego rezervirate svoj let. Dodavanje Lufthansa kupona može se izvršiti na sljedeći način:

 • 1
  Odaberite polaznu i odredišnu zračnu luku te datume putovanja.
 • 2
  Kliknite na tekst "Economy, 1 putnik".
 • 3
  U prozoru koji se otvori možete odabrati klasu leta, broj putnika, a na desnoj strani možete vidjeti kućicu s tekstom Pristupni kod. Ovdje nemojte pisati promotivni kupon, kliknite na gumb Nastavi.
 • 4
  Kliknite na gumb "Traži letove" i odaberite opciju leta koja vam odgovara.
 • 5
  Ispunite podatke o putniku i idite na način plaćanja.
 • 6
  Ispunite Lufthansin kupon u predviđeno polje, gdje je dostupno, i dovršite svoju rezervaciju leta.

Trenutačni kodovi za popust i ponude za Lufthansu

🛍️ Kategorija Putovati
🔥 Ukupne ponude 2
🎇️ Kodovi za popust 2
📌 Ponude 0
➡️ Najbolji kupon €75 popusta
🆕 Najnoviji kupon 15% Popust
🚚 Besplatna dostava NE
🔄 Razdoblje povrata 30 dana
⏳ Posljednje ažuriranje 17 svibnja 2024

Najbolji kodovi kupona za Lufthansu

Lufthansa CODE Lufthansa OPIS PONUDE ISTJEČE
ZEJQPO829SN7 15% Lufthansin promotivni kod za odabrane letove 31. 2025. XNUMX.
ZBTBNG4G737U 75 € Lufthansa promotivni kod za međunarodne letove Ožujak 30, 2025

Kuponi i ponude iz trgovina sličnih Lufthansi

 • 2

Kod kupona na Barcelo.com: 5% popusta

Lipnja 14, 2025 VIDI KOD 4CJ5
 • 3

Promotivni kod na Hotels.com: 8% popusta za Visa korisnike

Neka 15, 2025 VIDI KOD ISA8
 • 1

KLOOK.com 5% promo kod

 • 1

Do 75% promotivnog koda na AGODA.com + dodatak 10% hotelske rezervacije

 • 15

Iskoristite promotivni kod od 8% na TRIP.com

Neka 17, 2025 VIDI KOD USD8

Više rezultata sa sličnih web stranica s kuponima

Pomozite! Zakon kaže Lufthanza Duguje mi novac, ali ga ne mogu naplatiti.

https://www.nytimes.com/2023/02/21/travel/lufthansa-refunds-collect.html
Palma de Mallorca, a zatim dalje za Valenciju, s dolaskom osam sati kasnije od prvobitnog rasporeda. Prema europskom pravu, Lufthanza duguje nam 600 eura svakome (oko 1,280 dolara ukupno) odštete...

Antitijelo beta podjedinice hemoglobina (ab93825)

https://www.abcam.com/products/primary-antibodies/hemoglobin-subunit-beta-antibody-ab93825.html
offre et tester ab93825 sur la hmaine endogene proteine. Le kod de smanjenje dopisnik est *******. Ce kod de smanjenje est utilisable sous 120 jours et pour l'achat d'un autre...

Kodirati de smanjenje Laguiole-Stav

https://www.pricereduc.com/code-promo-laguiole-attitude.php
Stav? Top Offres Laguiole-attitude.com du 6/7/2023 Meilleures Offres Aujourd'hui Kodirati kraj 10% de smanjenje sur l'ensemble du site ********10 13/7/2023 Livraison Colissimo gratuite pour les...

Svjetski festival zrakoplovstva 2020

https://www.terrapinn.com/conference/aviation-festival/?utm_source=mafex&utm_medium=op&utm_campaign=op-traveltechnologyeurope&utm_term=third-party&utm_content=listing
a kod za 15% popusta na ulaznice (uključujući sve popuste za rano ulazak) da vam se zahvalim! Prijavite se za novosti o događajima Govore čelnici globalnog zrakoplovstva Tony Fernandes, izvršni direktor grupe AirAsia Oscar Munoz, izvršni direktor United...

Letovi iz Amsterdama u Pariz

https://www.cleartrip.com/flight-tickets/amsterdam-paris-cheap-airtickets.html
preko Lufthanza. Rezervirajte sada!! Postoji li kupon za popust na avionskim kartama od Amsterdama do Pariza? Da, možete koristiti INTFLY da iskoristite do 25000 popusta na ovo putovanje Daju li zrakoplovne tvrtke dodatne...

Lufthanza

https://www.couponsock.com/store-coupons/lufthansa.com
mjesta de voiture Lufthanza. [Ističe: 05. veljače 2020.] KLIKNITE DA STE PONUDU Objavljeno prije 4 godine (29. siječnja 2020.) Sviđa vam se ovaj kupon? 1 glas Premium ekonomska klasa od 899 GBP* [Ističe: 31. siječnja...
© 2024 oxiDeals. Sve navedene informacije su informativnog naslova.